Márkakereskedés és Márkaszerviz

Menü


Cégtörténet

 

Mazda Hilcz Kakasd

Cégünk a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft 1989-ben alakult családi vállalkozásként

A Kft a mai napig a Hilcz család 100 %-os tulajdona. Cégünket direkt irányítással vezetjük, a mindennapi munkában azonnali döntésekkel részt veszünk. A felső vezetést is családon belül végezzük, Kolozsvári Hilcz Szilvia mint ügyvezető igazgató és gazdasági vezető, Hilcz Ádám alapító tulajdonos, igazgató a műszaki és a stratégiai döntéshozó, Kolozsvári Károly a kereskedelmi igazgató.

Megalakulásunkkor a társaságunk új és használt gépkocsik értékesítését, és a felmerülő szerviz tevékenységek minőségi kielégítését tűzte ki célul.

Az első időben 1989-től használt gépjárművek értékesítése és 1992-től 1995-ig új Nissan típusú gépkocsik értékesítése-szervizelése volt a cégünk fő tevékenysége, majd a márkát váltottunk és 1995-től a Mazda Motor Hungary Kft-vel kötöttünk márkakereskedői szerződést MAZDA gyártmányú új gépkocsik értékesítésére és szervizelésére.

1996. júliusától az új és használt gépjárművek műszaki vizsgáztatásával és eredetiségvizsgálattal bővült a tevékenységünk.

1997-ben a társaság szerződést kötött a Stema majd Alfa utánfutók Magyarországi képviseletével és utánfutók forgalmazásával is kibővítettük a tevékenységünket.

2001. tavaszán a Yamaha Motor Hungária-val a Yamaha összes termékének értékesítésére és szervizelésére, 2002-ben az IVECO gyártmányú teher - és haszonjárművek értékesítésére és szervizelésére kötöttek márkakereskedői szerződést.

A magas szakmai színvonalú törekvésünket értékelte a Mazda Európa és vállalkozásunk 2006-ban és 2007-ben is kiérdemelte a Mazda Motor Europe Elnöki Díjat.

Hilcz Ádám a Hilcz és Fia Kft alapító tulajdonosa 2012-ben a Magyar Gépjárműkereskedők Országos szövetségének ajánlására a "2012-es Év Vállalkozója" díjat vehette át.

A cégünk telephelye Kakasd település nyugati részén, közvetlenül a 6-os számú főút mellett helyezkedik el, az M6 os autópálya 138-as lehajtójától néhány kilométerre. A főközlekedési út felöl jól látható, önálló lehajtó ággal megközelíthető. A telephely összközműves, nagysága közel 2 hektár.

1992-ben egy 360 m2 alapterületű autószalon került megépítésre, melyet 2000-ben és 2007-ben is bővítettünk így most 550 m2 es bemutatóterem áll rendelkezesünkre. Az építmények korszerű technológiával készültek, könnyű szerkezetűek, alumínium nyílászárókkal, nagy üvegfelületekkel. 1996-ban illetve 2003-ban nagyméretű műhelyek épültek, jelenleg 20 beállásos a márkaszervizünk és 1 személy és egy teherautó vizsgasorral is rendelkezünk. Folyamatos beruházással készült el a kerítés, gépkocsi parkolók, térkő burkolatú utak, parkosított területek.

A vállalkozás fejlesztése 2010-ben is folytatódott, novembertől Opel márkaszervizként is működik, valamint egy újabb beruházás keretében szeptemberben átadásra kerültek új autó- és motorszerelő műhelyek, raktár, amelyek a szociális helységekkel együtt összesen 446,57m2 plusz beépített területet jelentenek.

Ezzel a bővítéssel a Kft a motoroktól a személygépkocsikon keresztül a teher- és haszongépjárművekig alkalmassá vált az összes szervizszolgáltatás nyújtására és hatósági tevékenységek elvégzésére.

 

Mazda szalon Mazda szalon

 

Az új műhelyek lehetőséget teremtenek a szolgáltatások bővítésére, komplex szolgáltatások kínálására, mennyiségi és minőségi bővítést tesznek lehetővé, azaz mennyiségileg több gépjármű javítására és minden kapcsolódó tevékenység elvégzésére teremtenek lehetőséget.
A szerviz szolgáltatás modern elektrotechnikai és számítástechnikai háttéren alapuló javítási technológiával működik, az európai uniós előírásoknak megfelelően. A szerelő tevékenységnél a gyári paramétereknek megfelelő, szigorú technológia kerül alkalmazásra, amely rendkívül fontos az új gépjárművek garanciális időszaka alatt is.

 

Mazda szervíz

Cégünk üzletpolitikája szerint a legfontosabb követelményünk magunkkal és a munkatársainkkal szemben , hogy ügyfeleink korrekt, magas szintű kiszolgálást kapjanak kereskedésünkben, szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek és úgy távozzanak, hogy számíthassunk arra, hogy újra jó szívvel felkeressenek bennünket.

 

Minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket tisztelettel várjuk!