Márkakereskedés és Márkaszerviz

Menü


Karosszéria Javítás és Biztosítási Kárügyintézés

GYORSAN és KÉNYELMESEN

- Helyszíni azonnali kárfelvétel,
- Gyors kárrendezés,
- Mi megjavítjuk, a biztosító kifizeti
- Önnek semmi dolga, így a leg kényelmesebb!

Bízza ránk sérült gépjárműve karosszéria javítását és fényezését. Márkaszervizünkben korrekt, ügyfélbarát és gyors kárrendezéssel várjuk Önt. Magasan képzett szakemberekkel és speciális célszerszámokkal felszerelt karosszéria lakatos műhely áll ügyfeleink rendelkezésére, ezért Ön biztos lehet abban, hogy szakszerűen, gyári technológiával végezzük el a szükséges javítási munkákat. Gyári alkatrészek (szükség esetén, minőségi után gyártott vagy bontott alkatrészek is) biztosítottak a javításhoz, így igényeit személyre szabott ajánlattal tudjuk kiszolgálni

Amennyiben autóját bármilyen káresemény éri és műhelyünkben javíttatja Mi teljes körű Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítási és Casco biztosítási ügyintézéssel kíméljük meg Önt a biztosítóknál való sorban állástól és az ügyintézési feladatok jelentős részétől. Javításaink során műhelyeinkben a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő technológiával és anyagokkal dolgozunk annak érdekében, hogy az Ön gépjárműve egy sérülés után is a lehető legjobb formáját hozza.

Tudta-e Ön, hogy biztosítós javítás esetén indokolt esetben a Biztosítótól kérheti a javítás idejére csereautó / bérautó költségének térítését??!! Mi ebben is segítünk!!Jelentse haladéktalanul gépjárműkárát! SEGÍTÜNK!

Központi telefonszámunk: +36 74 431 908

S O S munkatársunk: Molnár Ákos +36 20 319-8639 kar@hilcz.huA szükséges dokumentumokat az alábbi linkeken töltheti le

Letölthető dokumentumok:

Meghatalmazás

kárügyintézés


A Kárügyintézés során az alábbi dokumentumokra lesz szükség:

Magánszemély esetén:


Céges gépkocsik esetén:

A káresetek, a felmerülő kárigények eltérő jellege miatt előfordulhat, hogy a fent felsoroltaktól eltérő dokumentumok beszerzése is szükségessé válhat, mely esetben tájékoztatjuk Önt.

A biztosítós javításokat rendezett jogalap esetén áll módunkban megkezdeni. Rendezett jogalap nélkül abban az esetben vállaljuk a javítást, ha ügyfelünk nyilatkozatban vállalja a felmerülő javítási költségek megtérítését.

Az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:

Központi telefonszámunk: +36 74 431 908

S O S munkatársunk: Molnár Ákos +36 20 319-8639 kar@hilcz.hu